Mapei coatings nu ook in Boxtel.

 In Geen categorie

Mapei Coatings nu ook verkrijgbaar in Boxtel,

Nieuwe mogelijkheden met verven en coatings

Mapei lanceert, als wereldmarktleider op het gebied van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw, een compleet nieuwe serie verven en coatings voor de Nederlandse markt. Van wasbare muurverven voor gebruik binnenshuis en waterafstotende coatings voor de bescherming van gevels tot aan coatings met permanente elasticiteit voor onder andere pilaren van bruggen en viaducten. De producten zijn vanaf nu rechtstreeks te bestellen bij Stolk Boxtel / Mapei center zuid.

Producten vullen ondergrond aan
De coatings en verven van Mapei zijn niet zoals traditionele verven en coatings ontwikkeld met het oog op de verf/coating laag zelf, maar op esthetische functionaliteit en het behoud van de onderliggende constructie. Vanuit de kennis en ervaring van de ondergronden, die Mapei zelf kan leveren, zijn praktische en veelbelovende producten ontstaan. Zo hebben ondergronden ook beperkingen, vaak herkend als scheurvorming. Door het toepassen van een elastische coating wordt scheurvorming in de ondergrond gemaskeerd. Het resultaat is een combinatie van producten die elkaar aanvullen en versterken.

Legio kleurmogelijkheden
Deze benadering betekent niet dat Mapei inlevert op de uitstraling van de afwerkingsproducten, integendeel zelfs. Dankzij de Mapei ColorMap® verfmengmachine, kan elke gewenste kleur worden gemengd. De machine brengt een legio aan mogelijkheden. De ColorMap® mengmachine met spectrofotometer meet iedere kleur met 99,8% precisie. Zo is het mogelijk om kleuren van slechts een klein proefstuk te lezen. “Je kunt een monster aanleveren en wij leveren precies die kleur.” Dit is niet alleen een fijn idee maar ook handig bij bestaande werken waarbij wordt aangebouwd; alles is te matchen met het bestaande werk. “De prijs/kwaliteit verhouding die wij als wereldwijde speler kunnen bieden is absoluut een meerwaarde voor de verwerker, ” aldus Joost Sluiter (productmanager verven en coatings bij Mapei).

Stukadoorsbedrijven en schildersbedrijven 
Mapei Nederland geeft met deze producten antwoord op de nieuwe trend in de afwerkingsmarkt. Coatings en verven worden vandaag de dag niet meer uitsluitend toegepast door traditionele schildersbedrijven. “Wij zien ook stukadoors en reparatiebedrijven die zich in de complete afwerking hebben gespecialiseerd en zo zorgen voor een perfecte reparatie en afwerking.” Deze bedrijven kennen Mapei vaak al van de stuc- en reparatiemortels. Vanzelfsprekend kan er gerekend worden op de juiste begeleiding. Dit geldt ook voor de traditionele schilders die gebruik willen maken van bijvoorbeeld stuc- en reparatiemortels. Mapei maakt het mogelijk de hele klus, van ondergrond tot afwerklaag, af te ronden met producten die perfect op elkaar aansluiten. Dankzij een wereldwijde dekking kan Mapei nagenoeg in elk land ondersteuning bieden, dit geeft de schilder en afwerkingsbranche internationaal gezien meer mogelijkheden.

Stolk Boxtel wordt voor ons gezien als Mapei center zuid nederland en kan voor u adviseren en de gewenste kleuren maken, door te investeren in kennis en een kleurmengmachine met fotospectermeter. kunnen zij u direct helpen aan iedere gewenste kleur.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt