Staalmeester…

De vraag die vaak gesteld wordt aan ons is “wat is nu een juiste en fijne kwast”.
Ons antwoord is vaak duidelijk een ingewerkte kwast is de fijnste kwast, maar oke vaak in de praktijk is dit niet het geval en werken we met een nieuwe kwast en daarvoor raden wij vaak de Staalmeester kwasten aan, doordat deze kwast vanuit de fabriek al aangesleten is en door de fijne synthetische haren is dit de kwast bij uitstek om strak en net schilderwerk af te leveren. Deze kwast trekt u door de fijnste en kleinste hoekjes strak als de vakman dit wil.
Kom langs en laat u overtuigen door de kwast met het paarse haar….

Innovatie

Wij blijven altijd zoeken naar net dat beetje extra, net dat beetje beter en net dat beetje hoger in kwaliteit. Zo ook met de nieuwe ANZA Titanium patentpunt kwast voor het lakken van traditionele verven.
Deze mix van hybride haar is ontwikkeld om de fijn vloei die veel lakken hebben mooi te verdelen over het schilderwerk en om voor u een prachtig en strak resultaat achter te laten.
Probeer ze nu.

Werkkleding…

Tijdens de koudere ochtende is het van grootsbelang om goed gekleed naar het werk te gaan, wij kunnen u adviseren in de juiste kleding van handschoenen, onderkleding, jassen of misschien wel speciaal accu gevoed warmte materiaal maar ook met de zonnestralen opkomst korte broeken en T-shirts.
Wilt u meer weten over schoeisel en kleding neem eens een kijkje in onze kleding shop waar we u kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is.
kom eens kijken en laat u overtuigen.

Vers gestort beton afdekken en nu?…

Tijdens het schilderen en/of stukadoren willen we er voor zorgen dat de ondergronden en of vloer niet vuil worden en zo min mogelijk belast worden maar hoe doen we dat nu met een net gestorten betonvloer of een net gevoegde tegelvloer die moet blijven ademen.
Nou dat kan nu met de Vento air afdek stucloper van Protect, deze stucloper zorgt door een speciaal membraam dat de afgedekte vloer kan blijven ademen en dat verf, gips of vloeistof van boven af niet door de stucloper heen trekt.
Vanaf nu uit voorraad leverbaar dus vraag eraar bij uw vakhandel Stolk Boxtel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt