Stolk Boxtel

Persoonlijk.

De basis voor professionals sinds 1990.

Wie zijn wij…
Als leverancier van professionele producten voor het schildersbedrijf, glaszetter, stukadoorsbedrijf, tegelzetters en voor totale bouw en industrie heeft Stolk Boxtel inmiddels een belangrijke plaats ingenomen bij opdrachtgevers in de regio. Gesteund door een duurzaam en sterk merkenbeleid leveren wij een betrouwbaar en hoogwaardig assortiment voor de professionele markt en leveren wij ook de oplossingen voor onderhoudsectoren voor bedrijven, woningbouworganisaties, scholen en instellingen.

Stolk Boxtel heeft voor ieder vakgebied experts in huis die u graag te woord staan . Als u een vraag heeft wordt die direct beantwoord door iemand die verstand heeft van zaken.

Diensten
Naast verkoop en distributie verzorgen wij tevens alle technische faciliteiten van genoemde activiteiten. Hiertoe is een online verbinding tot stand gebracht met de betreffende leveranciers, waardoor het uitbrengen van advies, projectrapportage en technische informatie uiterst snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.
Ook deze service en vakkennis bieden wij vanuit onze locatie te Boxtel.
Tevens worden alle bestelling die voor 10 uur besteld zijn dezelfde dag geleverd, thuis of op het werk

Helemaal super! Bedankt voor de hulp bij het repareren van mijn sleutel. Wat ándere sleutelmakers niet lukte is bij STOLK Boxtel wel gelukt!

Yvonne, Klant.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt