Binnen een mum van tijd weer op weg met onze autosleutelservices

Deskundige technici, concurrerende prijzen en goede service voor uw gemak.

Autosleutel laten bijmaken?

Bij Stolk Boxtel zijn we gespecialiseerd in het repareren en dupliceren van autosleutels, inclusief afstandsbediening. Bij ons kunt u terecht voor snelle en efficiënte service voor het laten bijmaken van alle soorten autosleutels om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Het bijmaken van uw autosleutel gebeurt terwijl u wacht en u kunt uw sleutel meteen gebruiken, dit duurt bij de meeste modellen ongeveer 30 minuten.

Voor autosleutels met afstandsbediening en een chip voor de startblokkering dient u eerst een afspraak te maken. Deze worden bij ons geprogrammeerd en ingeleerd, wij programmeren bijna alle merken en type autosleutels met transponder op de zelfde manier als dat u naar een merkdealer zou gaan.

Is uw autosleutel behuizing aan vervanging toe?

Ook voor de reparatie van uw autosleutel kunt u bij ons aankloppen. We kunnen bijna alle soorten behuizingen repareren of vervangen. Zo ziet uw sleutel er als nieuw uit.

Autosleutel bij autodeur

Is de batterij van uw afstandsbediening leeg?

Dan kunnen wij deze ook voor u vervangen. Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is.

Stolk Boxtel biedt de volgende autosleutelservice

  • Programmeren van autosleutels met afstandsbediening (op afspraak)

  • Kopiëren van autosleutels zonder afstandsbediening

  • Losse transponders programmeren

  • Vervangen van batterijen

  • Repareren van knoppen

  • Vervangen / overzetten van versleten sleutelbehuizingen

  • Slijpen van sleutelbaarden

Voorkom teleurstelling, informeer naar beschikbaarheid.

Concurrerende prijzen

Waarom meer betalen voor een nieuwe autosleutel? Bij Stolk Boxtel bieden we concurrerende prijzen voor al onze diensten, zodat u weer op pad kunt zonder hoge kosten.

Deskundige technici

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het werken met alle soorten autosleutels, dus u kunt erop vertrouwen dat wij uw sleutel snel en correct repareren of dupliceren.

Breed scala aan diensten

Uw autosleutel verloren? Een vervangende afstandsbediening nodig? Stolk Boxtel biedt een breed scala aan diensten voor al uw autosleutelbehoeften, en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.