De basis voor professionals sinds 1990

Als leverancier van professionele producten voor het schildersbedrijf, glaszetter, stukadoorsbedrijf, tegelzetters en voor totale bouw en industrie heeft Stolk Boxtel inmiddels een belangrijke plaats ingenomen bij opdrachtgevers in de regio.

Gesteund door een duurzaam en sterk merkenbeleid leveren wij een betrouwbaar en hoogwaardig assortiment voor de professionele markt en leveren wij ook de oplossingen voor onderhoudssectoren voor bedrijven, woningbouworganisaties, scholen en instellingen.

Stolk Boxtel heeft voor ieder vakgebied experts in huis die u graag te woord staan. Als u een vraag heeft wordt die direct beantwoord door iemand die verstand heeft van zaken.

Naast verkoop en distributie verzorgen wij tevens alle technische faciliteiten van genoemde activiteiten, en op aanvraag komen wij ter plaatsen voor onze zakelijke klanten om het werk te beoordelen.

Ook deze service en vakkennis bieden wij vanuit onze locatie te Boxtel.

Tevens worden alle bestelling voor onze zakelijke relaties die in onze winkel voor 10 uur besteld zijn dezelfde dag geleverd, thuis of op het werk

Goede service en vriendelijk personeel..­čĹî­čĹŹ

Andre van den Dungen

Al jaren een perfect adres voor de werk/vakman

Marco van Oijen

Helemaal SUPER! Jeroen Stolk heel erg bedankt voor jou inzet om de afgebroken sleutel van ‘t geldkistje te laten repareren bij jullie. Wat ├índere sleutelmakers niet lukte is bij STOLK Boxtel wel gelukt!

Yvonne Hobbelen-Amels