In ons werkkleding winkelen adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en leveren wij een uitgebreid pakket PBM artikelen voor u op voorraad, wij zijn van mening dat niets belangrijker is dan uw gezondheid en uw lichaam. En dat uw daarom goed en beschermt op de bouwplaats dient te staan. Of het nu gaat om een standaard bouwhandschoen of een iets specifieker model ivm  aanpassing van temperatuur of werkomgeving, bijna alles word uit voorraad geleverd. Of het nu gaat om stofmaskers, handschoenen, helmen en veiligheidsbrillen.

Stolk Boxtel werkt in deze samen met gerenomeerde merken zoals Showa, Uvex, Dräger, Blaklader.
En samen zoeken wij een oplossing voor uw vraag in de markt.

Werkkleding

Wist u dat u vaker uw werkkleding draagt dan dat u uw vrijetijdskleding aan heeft? Nee en waarom zou u dan besparen op goede en degelijke werkkleding. In onze werkkleding shop kunt u werkkleding vinden van de merken Blaklader, Tricorp, Havep en Mascot. Hoogwaardige kleding dat tegen een stootje kan en daar zelfs levenslang garantie op durft te geven.

Winter & zomer, heel het jaar door…

Stolk Boxtel is verdeler van Blaklader ,  Mascot,  Image en Havep van deze merken leveren wij onder andere de onderkleding en de UV bestendige shirt en polo’s niets is zo belangrijk dan het afvoeren van het lichaamsvocht. Dit voorkomt dat het lichaam het koud krijgt of dat het lichaam gaat zweten bij warmere temperaturen. In ons assortiment leveren wij heel het jaar door de Blaklader,  Mascot,  Image en Havep kleding voor meer informatie of voor een vrijblijvende advies loop gerust eens binnen in onze werkkleding shop of besteld jouw werkkleding makkelijk online.