Stolk Boxtel heeft een uitgebreid pakket PBM artikelen voor uw op voorraad, wij zijn van mening dat niets belangrijker is dan uw gezondheid en uw lichaam. En dat uw daarom goed en beschermt op de bouwplaats dient te staan. Of het nu gaat om een standaard bouwhandschoen of een iets specifieker model ivm  aanpassing van temperatuur of werkomgeving, bijna alles word uit voorraad geleverd. Of het nu gaat om stofmaskers, dampmaskers of speciale ademhalingssystemen, helmen,veiligheidsbrillen of pleisters.

Stolk Boxtel werkt in deze samen met gerenomeerde merken zoals Showa, Uvex, Dräger en meer… En samen zoeken wij een oplossing voor uw PBM probleem.

Werkkleding & Schoeisel

Wist u dat u vaker uw werkkleding en schoenen draagt dan dat u uw vrijetijdskleding aan heeft?,Nee en waarom zou u dan besparen op goede en degelijke werkkleding. In onze PBM Shop kunt u werkkleding vinden van de merken Blaklader, Tricorp, Havep en Carhartt. Hoogwaardige kleding dat tegen een stootje kan en daar zelfs levenslang garantie op durft te geven.

Net zoals kleding zijn schoenen een belangrijk onderdeel van de werkdag, ons advies gebruik altijd twee paar werkschoenen en wissel deze af zodat u voeten minder vermoeid raken. Bij ons vind u schoenen van Grisport, Puma Safety, Sixton, Steelblue en Redbrick, en dit alles uit voorraad leverbaar. En vergeet uw sokken niet! Uw bedrijfsnaam op uw bedrijfskleding? Geen probleem bij Stolk Boxtel, wij verzorgen voor u het complete proces van ontwerp tot bedrukking. Samen met onze partner kunnen wij u een geweldig visitekaartje bezorgen.

Winter & zomer, heel het jaar door…

Stolk Boxtel is verdeler van Blaklader underwear en Craft thermo en verkoelende kleding, niets is zo belangrijk dan het afvoeren van het lichaamsvocht. Dit voorkomt dat het lichaam het koud krijgt of dat het lichaam gaat zweten bij warmere temperaturen. In ons assortiment leveren wij heel het jaar door de Blaklader underwear en Craft kleding voor meer informatie of voor een vrijblijvende advies loop gerust eens binnen in onze PBM shop.