Retourbeleid bij Stolk Boxtel BV

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Stolk Boxtel BV zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Stolk Boxtel BV geretourneerd dienen te worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient er ten alle tijden contact met Stolk Boxtel BV te worden opgenomen via het onderstaande formulier. Zodra het formulier verzonden is ziet u onderaan de pagina een download knop om het retourformulier te downloaden. Deze moet u uitprinten en bijvoegen aan de retourzending.

Wij zullen vervolgens na ontvangst van uw retour gestuurde goederen en beoordeling hiervan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan u retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.