De Stukadoor

De stukadoor geeft karakter aan uw ruimte. Van oud naar nieuw, of van nieuw naar oud. Wat voor plannen mensen ook hebben, de stukadoor zorgt ervoor dat het eruit komt te zien zoals de cliënt voor ogen heeft. Alle afbouwproducten voor het realiseren van die droom vindt de stukadoor bij zijn partner Stolk Boxtel. Van sierpleister in de gewenste kleur, een sierlijst van gips of polystyreen tot aan alle applicatie gereedschappen zoals spanen, sponzen en spackmessen.

A-Merken

Als leverancier van hoogwaardige materialen kiest Stolk Boxtel alleen voor kwaliteitsleveranciers zodat er altijd een perfecte en naadloze ondersteuning vanuit onze leveranciers naar ons maar zeer zeker ook naar de eindgebruiker is. Innovatie en ontwikkelingen worden door ons team nauwlettend in de gaten gehouden en via de diverse kanalen doorgegeven aan onze klanten zodat de eindgebruiker altijd up to date kan zijn. Daardoor kunnen onze mensen vandaag antwoord geven op de vragen van morgen.

De Aannemer

Als leverancier voor de bouw vindt de aannemer bij Stolk Boxtel het one stop shopping concept. Van het kleinste messing schroefje tot aan een pallet metselstenen, afgeleverd op de bouwplaats. Wij zorgen ervoor dat het naar de wensen van de klant geregeld wordt. Door dit concept probeert Stolk Boxtel een groot deel van het tijdrovende werk bij de aannemer uit handen te nemen. Doordat de aannemer met vaste contactpersonen werkt weet hij dat hij kan rekenen op een strakke en sterke samenwerking wat voor de aannemer weer leidt tot een betere kwaliteit en rendement. “One Stop Shopping“ Stolk maakt het mogelijk.

De Tegelzetter

Al vele jaren zij wij leveringspartner van Weber en Mapei. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment lijmen, voegmortels, egalisatiemortels, voorlijmen en tegelprofielen wat gewoon uit voorraad geleverd wordt. Door onze ruime ervaring met deze merken kunnen wij een compleet en gedegen advies geven, zodat u voor elke klus de juiste producten bij de hand heeft. En door ons brede assortiment krijgt u van ons altijd een merkonafhankelijk advies, dus een advies dat past bij de wensen van de klant.

Compleet assortiment

Naast verkoop van lijmen, voegmortels en ander mortels leveren wij ook de gereedschappen voor het betere tegelwerk, zoals snijplanken, spanen, troffels en inwassponzen van de merken Rubi, Carat en Super prof vanuit onze locatie te Boxtel.