Schilder & Stukadoor

Stolk Boxtel is de partner voor de schilder in de regio en ver daarbuiten.
Als partner van SPS muurverven en lakken leveren wij een het totaal professionele pakket van paint en non-paint producten van hoogwaardige kwaliteit. Dus SPS muurverven en lakken  bestel je snel en voordelig op stolkboxtel.nl.

Wij zijn exclusief verdeler voor Mapei Coatings, ademende muurverven op basis van Silicaat behoren bij ons in het voorraad programma. Wij kunnen u begeleiden in het volledige traject van advisering en levering voor damp open verf systemen, waterdichten verfsystemen of een ander vraag met betrekking tot gevelbekleding.

Wij kunnen als Mapei coatings partner alle gewenste kleuren inlezen op onze kleuren meter, dus nooit meer de verkeerde kleur op uw buitengevel maar door middel van een staal de exacte kleur voor uw project.

Service

Kwaliteit staat voorop bij SPS en Stolkboxtel.nl

SPS verf kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit is gewoon top. Dit merk je aan de specificaties die de verf heeft. Bijvoorbeeld extra matte muurverf, en dan bedoelen we ook extra mat. 5% glans is echt extreem laag in de markt van muurverf.
En de prijs is altijd interessant te noemen. En bij Stolk Boxtel verkrijgbaar op kleur gemengd en uit voorraad leverbaar. Stolk Boxtel kan alle verf van SPS maken in iedere gewenste kleur. Dit doen we met de kleurmengmachine van SPS. Dus vanaf nu SPS muurverf bestellen

Mapei muurverven en coatingsystemen

De collectie van Mapei coatings bestaat uit diverse wandafwerkingen voor binnen en buiten en blinkt uit de kwaliteit en prijsverhouding. Stolk Boxtel levert uit voorraad diverse hoogwaardige coatings zoals waterproof muurverven, Silicaat muurverven zeer damp open, silan versterkte muurverven, colorite performance muurverf met hoge dekking en uitstekend kleur behoud, zeker in de donkere of felle kleuren.

Alle Mapei muurverf bestellen bij Stolk Boxtel en zo maak jij gave gevels, je kunt ook langs komen in onze winkel zo kunnen we jouw van een gedege advies voorzien.

#mapeimuurverf