De Schilder

Schilder en Decoratieve wandafwerking. Stolk Boxtel is de partner voor de schilder in de regio en ver daarbuiten. Als premium partner van SPS verven en sierpleisters en Mapei Coatings leveren wij een het totaal professionele pakket van paint en non-paint producten van hoogwaardige kwaliteit. Door nieuwe innovaties en moderne schildertechnieken is het zeer belangrijk dat de professionele verbruiker continue op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Door onze korte contactlijnen met onze leveranciers kunnen wij snel en exact de juiste producten voorschrijven voor het desbetreffende werk. Wij leveren onder meer uit voorraad: SPS muurverven, SPS Lakken, Mapei Coatings, Staalmeester, Repair-care, Soudal, Den Braven en veel meer. Op onze computergestuurde mengmachines mengen wij meer dan 300.000 kleuren. Samen met de schilder is het mogelijk een gericht kleuradvies uit te brengen voor zijn opdrachtgever.

Tevens Kunnen wij als Mapei coatings partner alle gewenste kleuren inlezen op onze kleuren meter, dus nooit meer de verkeerde kleur op uw buitengevel maar door middel van een staal de exacte kleur voor uw project.

Service

Naast verkoop en distributie verzorgen wij tevens alle technische faciliteiten van genoemde A-merken. Zoals advies, projectrapportages en technische informatie zodat de schilder een mooi en projectgericht adviesrapport bij zijn offerte kan voegen naar zijn opdrachtgever.