Ook voor de leveringen van alle soorten beglazing, zoals isolatieglas, HR+ of HR++, enkel glas, figuurglas en  spiegels bent u bij Stolk Boxtel aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij alle soorten van vlakglasbewerking, zoals facet slijpen, gaten boren en teksten stralen.
Ook levert Stolk Boxtel een zeer uitgebreid assortiment van glazen deuren en bijpassend hang- en sluitwerk.
Onze beglazingsadviseur staat u graag te woord over de mogelijkheden met vlakglas.

“Oud glas, wat te doen”. Heel simpel: inleveren bij Stolk Boxtel.
Wij zijn al meerdere jaren een inzamelpunt en partner voor Vlakglasrecycling Nederland, u oude glas kan bij ons in de afvoercontainer.

Voorraad

In onze glasvoorraad vindt u een van de grootste voorraden in de regio Boxtel van figuurglas, spiegels en alle maten blank float glas.
Onze glasbewerkers snijden voor u alles op maat .

En meer…

Bij Stolk Boxtel vindt u een totaalpakket voor het plaatsen en afwerken van glas, zoals rubberen of kunststof glasblokjes, beglazingskitten, PE-band, ventilatieroosters, applicatie-apparatuur en alle soorten glas- en ventilatielatten.

Beglazings Quality Partners

Stolk Boxtel werkt samen met geselecteerde quality partners voor het plaatsen en beleveren van alle soorten beglazing. Dit is een service die we afgelopen jaren sterk hebben uitgebreid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zelf Quality Partner worden vraag naar de voorwaarden in onze vestiging.